BASIC COMFORT SOFA

De bank waar het hele Basic Concept op gebaseerd is. Een heerlijke bank om lekker in weg te kruipen en tot rust te komen. Dankzij de keerbare zit- en rugkussens bent u nog langer gegarandeerd van een goed zitcomfort.

De mooie vrij samen te stellen bank is uw eigen creatie in uw interieur. Het model is tijdloos en past met zijn vele mogelijkheden in een lifestyle, klassiek, romantisch, sportief of robuust interieur.

De banken zijn standaard uitgevoerd met een losse hoes, waardoor het mogelijk is uw zitmeubel met de seizoen mee van kleur te laten veranderen of om de hoes chemisch te laten reinigen. Alle banken, op de Basic Comfort fauteuil na, worden standaard met 2 losse zijkussens geleverd. Wilt u liever een vaste stoffering in plaats van een losse hoes?, uiteraard is dat mogelijk. Doorloop het stappenplan door op de afbeelding hieronder te klikken en stel zelf in een handomdraai uw zitmeubel samen. Alle afmetingen en mogelijkheden zijn te vinden op de pagina's Basic Concept. Onderaan deze pagina staan een aantal voorbeelden.