FAUTEUILS

De Comfortline collectie omvat een aantal fauteuils. Uiteraard hebben wij de fauteuil en de loveseat uit het Basic Concept, daarnaast onze klassiekers: Lazy Sunday Afternoon Chair en Loveseat. Hieronder laten wij een aantal mogelijkheden zien.

Basic Comfort Chair

De fauteuil uit het Basic Concept heeft geheel zijn eigen gezicht. Met armleuningen van 12cm een redelijk klassieke stoel. Met een enkele stiknaad naar buiten toch een beetje sportief. Geeft u de stoel armleuningen van 18cm en vaste stoffering dan heeft u een geheel ander meubelstuk. Een stoere degelijke stoel met een zeer kubistische uitstraling. Hiernaast staat de Basic fauteuil met armen van 12cm en een single stitch stiknaad. 

Basic Comfort Loveseat

De loveseat is een heerlijke ruime fauteuil om alleen in te zitten of gezellig knus met zijn tweeën. Op de foto staat de Basic loveseat met armen van 25cm afgewerkt met een stoere double stitch stikafwerking.


Lazy Sunday Afternoon Chair

Waarom vergeten we soms hoeveel moois de geschiedenis ons heeft gebracht? Deze klassieker is tijdloos mooi en bieden veel comfort. Uitgevoerd met een losse hoes en met een comfortabel keerbaar zitkussen. Dit model is makkelijk te combineren in ieder interieur. Zowel de chair als de loveseat is standaard uitgevoerd met piping/bies. De zitdiepte van de fauteuil is 57cm en de zithoogte 46cm. De fauteuils zijn 85cm breed, 105cm hoog en 94cm diep.

Lazy Sunday Afternoon Loveseat

Ideale stoel om lekker in te relaxen in je eentje of met z'n tweeën daar is een loveseat immers voor gemaakt. De loveseat is de bredere uitvoering van de lazy sunday afternoon chair. Ook uitgevoerd met een losse hoes met piping/bies en met een comfortabel keerbaar zitkussen. De zitdiepte van de loveseat is 57cm en de zithoogte 46cm. De loveseats zijn 115cm breed, 105cm hoog en 94cm diep.