OVER COMFORTLINE 

Van Riviera Maison naar Comfortline

In 1954 start de heer Vink de productie van zitmeubelen in een fabriek in Schijndel, Noord-Brabant. De fabriek staat al snel bekend om degelijke zitmeubelen van zeer goede kwaliteit, een kwaliteit die ontstaat door echt vakmanschap, welke in de familie wordt doorgegeven. Zo ook aan de kleinzoon van de heer Vink welke als volleerd meubelmaker in de fabriek werkt wanneer deze in 2010 wordt overgenomen door Bas van Hiele.

Na jarenlang met veel plezier bij Riviera Maison gewerkt te hebben, is het tijd voor een nieuwe uitdaging. In 2010 is de overname van de fabriek een feit. De mogelijkheid tot het ontwikkelen van een eigen collectie past precies in het plaatje. Samen met de kleinzoon van de heer Vink wordt een nieuwe eigentijdse collectie ontworpen. Deze collectie wordt verkocht aan detaillisten in Nederland en buitenland.

In de tussntijd is er veel veranderd, de productie is inmiddels verhuisd naar een andere fabriek in Nederland, met nog meer kennis, ervaring en vakmanschap.

COMFORTLINE - EEN 100% HOLLANDS MERK

De produkten van Comfortline worden stuk voor stuk ontworpen en ambachtelijk geproduceerd in Nederland. In een tijd van uitbesteden en produceren in lagelonenlanden is dat redelijk uniek te noemen. Doordat Comfortline de produktie in eigen hand heeft, profiteert u van een kwaliteitsgarantie en korte levertijden.

Dutch Design Dutch DNA noemen wij dat.